hooftman-75-jaar-bovag-lid

Hooftman viert platina jubileum BOVAG

We vierden gedurende de afgelopen maanden ons 75 jarig jubileum, een bijzondere mijlpaal. Dat vond ook Jan Pieter van der Meulen, accountmanager bij BOVAG. Hij overhandigde daarom afgelopen vrijdag aan Ivor en Martine Hooftman een speciale oorkonde.
nieuws-van-Hooftman
Martine & Ivor Hooftman

“Hooftman staat bij BOVAG al sinds 1947 te boek als een alom gewaardeerd autobedrijf dat synoniem is aan kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. Zo’n prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering”, aldus Jan Pieter van der Meulen. “Wij zijn blij met zulke trouwe leden. Immers, zonder leden die de kernwaarden op zo’n loyale manier uitdragen zou het merk BOVAG niet zo sterk zijn”.

 

“Onze opa en zijn tweelingbroer, en ook onze vader met zijn neef Henk, hebben Hooftman sterk gemaakt door te sturen op respect, betrokkenheid en transparantie. Dat geeft zekerheid en vertrouwen, twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn”, gaat Ivor Hooftman verder. “Met het BOVAG lidmaatschap onderstrepen we dat belang”.

 

“De wereld is flink in beweging en wij ontwikkelen daarin mee”, vult Martine Hooftman aan. Dat doet een groot beroep op de flexibiliteit van onze medewerkers. Samen spelen we in op de veranderingen in de markt, tijdig en op een gastvrije innovatieve duurzame manier. Daarin willen we succesvol zijn. Een trouwe klantenkring en het 75-jarig lidmaatschap van BOVAG zijn daar mooie bewijzen van!”

vestiging-waddinxveen-hooftman

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Hooftman Nieuwsbrief.