Menu

Jacob Schaap Select

Over ons

Een prachtige, ruime showroom waar jonge occasions met lage kilometerstanden de presentatie krijgen die ze verdienen. Dat is wat u mag verwachten als u bij ons binnenstapt. Welkom bij Jacob Schaap Select

Welkom bij Jacob Schaap Select.

Over Jacob Schaap Select

Jacob Schaap Select is ontstaan uit onze passie voor auto’s en het willen benutten van kansen. De auto’s die op onze diverse vestigingen werden ingeruild gingen eerder vaak naar een externe partij wat we met enige regelmaat toch wel erg zonde vonden. 

 

Toen dit pand beschikbaar kwam was dit een uitgelezen kans om hier een eigen invulling aan te gaan geven. Aan de Traktieweg 4 in Emmeloord staan nu de auto’s die we inruilen op één van onze vestigingen en die aan onze kwaliteit eisen voldoet om zelf weer te gaan verkopen.


Of dit nu een Alfa Romeo of een Dodge Pick-up is, een VW transporter of een Mini. Als wij in de auto geloven wordt deze aangeboden via ons eigen Select label.


Hier vind je nu een divers aanbod van gebruikte dealer onderhouden auto’s welke veelal jonger zijn dan vijf jaar. Wanneer een specifieke auto hier van af wijkt maar wij er wel enthousiast over zijn en kansen zien dan gaan we deze zéker ook aanbieden. Het bloed kruipt toch…….

Onze vestiging

Emmeloord
Traktieweg 4
8304 BA Emmeloord

Tel 0527 – 616752

Contact opnemen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder

Bel ons met uw vraag

Emmeloord
0527 – 616752

Nieuws van Jacob Schaap

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.