Menu

Volvo Jacob Schaap

Volvo EX30 Vanaf € 36.795

De nieuwe Volvo EX30 staat compleet in het teken van duurzaamheid. Zowel van buiten als van binnen. Deze 100% elektrische en compacte SUV is standaard rijk uitgerust
Als compacte SUV die grote Volvo-dingen doet, is de nieuwe volledig elektrische Volvo EX30 ontworpen om zo veilig te zijn als klanten van Volvo gewend zijn. Hij is ontworpen om de laagste CO2-voetafdruk van alle Volvo’s tot nu toe te hebben en om het leven van mensen veiliger, gemakkelijker en aangenamer te maken met behulp van geavanceerde technologie en Scandinavisch design.

Volvo EX30 Premium features

De Volvo EX30 biedt een gebruikerservaring waarbij complexiteit op een slimme manier wordt weggenomen. Dit zorgt voor rijden met meer focus en plezier, op slechts één scherm. Bovendien zorgen eigenschappen zoals een reeks slimme opbergideeën in de auto samen met een soundbar over de gehele breedte van het dashboard voor een bijzonder grote auto-ervaring in een compact formaat.

Volvo EX30 Design

De Volvo EX30 belichaamt alle designwaarden in een compacter formaat. Een lange wielbasis, grote wielen en gelijke overhangen brengen balans en verfijning in het exterieur. Hij is duidelijk elektrisch, met een zelfverzekerd gezicht, een gesloten grill en een digitale weergave van de koplampen met de hamer van Thor. 

 

Vijf levendige exterieurkleuren, van stijlvol Cloud Blue tot de heldere knalkleur: Moss Yellow. Laatstgenoemde kleur is geïnspireerd op korstmossen die groeien op rotsen langs de Zweedse westkust en geven de auto karakter en persoonlijkheid.

Prijs Volvo EX30

  • Volvo EX30 Single Motor € 36.795,-
  • Volvo EX30 Single Motor Extended Range € 41.495,-
  • Volvo EX30 Twin Motor Performance € 49.995,-

 

Vanaf € 519,- Private Lease per maand
Vanaf € 499,- Excl. BTW Full Operational Lease

 

Ruimte, slimme opslag, intuïtieve technologie

De volledig elektrische Volvo EX30 vertegenwoordigt het beste van Scandinavisch design.

 

Leverbaar met 51 kWh of 69 KWh Long Range accupakket

4 uitvoeringen komen in aanmerking voor de SEPP subsidie

Ongekende mix van uitrusting, prijs en prestaties

Volvo EX30 standaard rijk uitgerust

+ Adaptieve Cruise control

+ BLIS (Blind Sport Information System)

+ Google infotainment met Google Maps navigatie

+ Electronic Climate Control – 1 zone

+ Vapour Grey metallic lak

+ Park Assist achter

+ Park Assist camera achter

Volvo EX30 Duurzamere decors.

De EX30 is ontworpen om de kleinste ecologische voetafdruk van alle Volvo-auto’s tot nu toe te hebben. De EX30 maakt op nieuwe manieren gebruik van hernieuwbare en gerecyclede materialen.*

 

 

Verantwoord ontwerp
Dankzij onze minimalistische ontwerpbenadering en efficiënt gebruik van materialen konden we de reststroom verminderen of terugbrengen tot nul.

 

 

Exterieurmaterialen
Zo’n 25 procent van al het aluminium, en 17 procent van al het staal en kunststof in de EX30 is gerecycled.

 

  

Interieurmaterialen
Zo’n 30 procent van de afwerkingsonderdelen bestaat uit gerecyclede kunststof, plus gerecyclede en hernieuwbare oppervlakken.

 

 

*Op basis van een CO₂-voetafdruk gedurende de levenscyclus met ruim 200.000 afgelegde kilometers met de EU27-elektriciteitsmix en gerelateerd aan wereldwijd verkrijgbare producten.

Volvo EX30 interior
Al vanaf € 36.795,- | Private Lease vanaf € 519,- per maand | Full Operational Lease vanaf € 499,- Excl. BTW per maand Kiest u voor de Single of Extended Range motor, dan profiteer je in geval van particuliere aanschaf of private lease bij zowel de Core als Plus uitvoering van € 2.950 subsidie! Zolang de subsidie beschikbaar is.

Lelystad
0321 – 312317

Emmeloord
0527 – 613631

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.