Menu

Volvo Jacob Schaap

Volvo EX30 direct uit voorraad

Direct rijden in de nieuwe Volvo EX30, dat kan bij Volvo Van der Schaaf. Bekijk onze voorraad of kom langs op een van onze vestigingen in Lelystad en Emmeloord. We hebben diverse modellen van de Volvo EX30 op voorraad staan.

De nieuwe Volvo EX30 staat compleet in het teken van duurzaamheid. Zowel van buiten als van binnen. Deze 100% elektrische en compacte SUV is standaard rijk uitgerust. Leverbaar vanaf € 36.795,-

Stel hier uw vraag

Volvo EX30 interior

VOLVO EX30 veel gestelde vragen

Is de Volvo EX 30 uit voorraad leverbaar?

Jazeker, op dit moment hebben we diverse uitvoeringen staan van de Volvo EX30. Bekijk hier de voorraad Volvo EX30

Hoe ver kan ik rijden voordat ik de accu van de volledig elektrische EX30 moet opladen?

De Volvo EX30 heeft naar schatting een maximale actieradius van 480 km. De werkelijke actieradius kan variëren afhankelijk van diverse factoren, waaronder rijstijl, buitentemperatuur, weersomstandigheden, wind, topografie en staat van de weg. Bovendien kan het gebruik van elektriciteit voor functies in de auto, zoals verwarming en airconditioning, ook van invloed zijn op de actieradius.

Waar kan ik mijn Volvo EX30 opladen?

Bij snellaadstations met gelijkstroom (DC) is het mogelijk om snel op te laden. U kunt laadstations langs uw route vinden door gebruik te maken van Google Maps op het centrale display of via de Volvo EX30-app. Thuis opladen is ook mogelijk met een Volvo Cars wallbox.

Hoe lang duurt het om mijn Volvo EX30 op te laden?

Voor een zo snel mogelijk oplaadproces raden we aan om tot 80 procent van de capaciteit op te laden. Het opladen tot 80 procent verkort de laadtijden, omdat de laatste 20 procent het langst duurt. Ook is het aan te raden om de accu te preconditioneren voordat u bij een snellaadstation aankomt, zodat het opladen sneller en efficiënter verloopt.

Bij een snellaadstation met 175 kW gelijkstroom kunt u opladen van 10 tot 80 procent in slechts 26,5 minuten.

Indien nodig om uw bestemming te bereiken of het volgende laadstation te halen, kunt u op het centrale display instellen dat u tot 100 procent wilt opladen.

Houd er rekening mee dat de oplaadtijden kunnen variëren en afhankelijk zijn van factoren zoals de buitentemperatuur, de huidige accutemperatuur, oplaadapparatuur, de conditie van de accu, de staat van de auto, enzovoort.

Is er subsidie mogelijk op de Volvo EX30

Particulieren die een volledig elektrische auto kopen of private leasen komen in aanmerking voor de SEPP subsidie. Let op dit is wel afhankelijk van het model. De nieuwe Volvo EX30 nu bij ons in de showroom, geniet van elektrisch rijplezier! Praktische opbergoplossingen en een veelzijdige bagageruimte bieden gemak en comfort.

Wat mag een Volvo EX30 trekken?

Gegadigden die een caravan in de stalling hebben staan, zullen blij zijn om te horen dat beide EV's een fatsoenlijke aanhanger mogen trekken. Afhankelijk van de uitvoering kan de EX30 al raad aanhanger van 1.000 kilogram trekken. Het kan gaan tot 1600 kg bij andere uitvoeringen. Wij adviseren u graag daarin.

De volledig elektrische EX30. Grootste elektrische prestaties in een compacte vorm. Onze meest compacte SUV ooit.

Stel uw vraag

Lelystad
0321 – 312317

Emmeloord
0527 – 613631

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.