Menu

Volvo Jacob Schaap

Volvo PRIVATE LEASE

Weten dat alles geregeld is en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat kunt u ervaren met Volvo Private Lease.

Zorgeloos genieten met Volvo

Dat kan met Volvo Private Lease.

Zekerheid

Er gaat weinig boven het gevoel van zekerheid. Achterover leunen en écht ontspannen. Weten dat alles geregeld is en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat kunt u ervaren met Volvo Private Lease. Daarmee rijdt u in een gloednieuwe auto met een all-in tarief, zonder extra kosten of al te veel kleine lettertjes. 

 

Precies zodat u weet wat u kunt én mag verwachten. Een sterke combinatie van comfort, betrouwbaarheid en service! U betaalt geen bijtelling, maar profiteert wél van het Keurmerk Private Lease.

Uw mobiliteitswensen

Bij het samenstellen van het leasecontract wordt alles afgestemd op uw situatie en – nog belangrijker – uw mobiliteitswensen. Dit gaat verder dan het selecteren van het model, de kleur lak of het type bekleding. Gaat u veel kilometers maken of rijdt u voornamelijk dichtbij huis?

 

Rijdt u al een aantal jaren (schadevrij) rond of bent u een relatief nieuwe rijder? Rijdt u het liefst ieder jaar een andere auto of least u graag voor een langere periode? Geven winterbanden u een extra veilig gevoel of vindt u deze niet nodig? Wij horen het graag! Want alleen door goed naar u en uw wensen te luisteren, kunnen wij uw ideale leaseauto verzorgen. 

 

U kunt zich ongetwijfeld goed voorstellen dat het wegvallen van de bijtellingsplicht u maandelijks een aanzienlijk bedrag scheelt. Lease de Volvo die bij u past.

Keurmerk Private Lease

U betaalt geen bijtelling wanneer u kiest voor het Keurmerk Private Lease, terwijl de zakelijke leaserijder wel een vast bedrag aan bijtelling betaalt. Dit komt doordat uw privé leaseauto niet tot uw eigendommen wordt gerekend, waardoor u geen belasting hoeft te betalen over het aankoopbedrag, zoals bij zakelijk leasen. 

 

Het wegvallen van de bijtellingsplicht kan u maandelijks een aanzienlijk bedrag schelen. Het Keurmerk Private Lease biedt u dus niet alleen financieel voordeel, maar ook zekerheid en bescherming. U profiteert van een transparant en eerlijk leasecontract en het waarborgen van uw rechten als consument.

Private Lease bedrag

Wij maken graag een maatwerk offerte voor u. 

Volvo Private Lease. In slechts 7 muisklikken rijdt u straks in een Volvo.

Bel ons met uw vraag

Lelystad

0320 – 258588

Emmeloord
0527 – 613631

Nieuws en acties van Jacob Schaap

volvo-ex40-Van-der-Schaaf
Actie

Volvo EX40 Pure electric

Volvo Jacob Schaap Volvo EX40 Essential Edition Stap in de EX40 Essential met een rijbereik tot 479 kilometer. Met een aantrekkelijke vanafprijs van € 45.995 (fiscale waarde €44.830) komt deze uitvoering in aanmerking voor de SEPP-subsidie voor particulieren. Proefit maken Na een recente upgrade van

Lees verder »
volvo-v60-b4-Van-der-Schaaf
Actie

Volvo V60 B4 Essential Edition

Volvo Jacob Schaap Volvo V60 B4 Essential Edition De Volvo V60 B4 Essential Edition is meer dan klaar voor uw actieve leven. Nu aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 46.695 (fiscale waarde € 45.435). Proefit maken De Volvo V60 biedt alle ruimte voor een actief

Lees verder »
volvo-xc40-Van-der-Schaaf
Actie

Volvo XC40 B3 ESSENTIAL Edition

Volvo Jacob Schaap De Volvo XC40 B3 Edition De krachtige, compacte Scandinavische SUV. Ontworpen voor het leven in de stad en daarbuiten. Proefit maken Nu tijdelijk in ons aanbod de Volvo XC40 B3 Essential Edition. Deze Mild Hybrid actie auto heeft een brutoprijs van 52.995

Lees verder »
volvo-ex30-uit-voorraad-Van-der-Schaaf
Actie

Volvo EX30 Direct uit voorraad

Volvo Jacob Schaap Volvo EX30 direct uit voorraad Direct rijden in de nieuwe Volvo EX30, dat kan bij Volvo Van der Schaaf. Bekijk onze voorraad of kom langs op een van onze vestigingen in Lelystad en Emmeloord. We hebben diverse modellen van de Volvo EX30

Lees verder »
zomeraanbieding
Actie

Zomeraanbieding bij Volvo Jacob Schaap

Aanbiedingen op Volvo accessoires Er weer heerlijk opuit, met de auto en de fietsen? Volvo fietsdragers Nu € 595,- Er weer heerlijk opuit, met de auto en de fietsen? Profiteer nu van 15% korting op alle Volvo fietsdragers voor op de trekhaak. Bijv. een opklapbare

Lees verder »
editon-ts-v60
Actie

Volvo V60 T6 Essential Edition

Volvo Jacob Schaap Volvo V60 T6 Essential Edition De Volvo V60 T6 Essential Edition biedt zorgeloos plug-in hybride rijden met vierwielaandrijving. Nu aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 51.295 (fiscale waarde € 49.995). Proefit maken Voorzien van de krachtige 350 pk sterke aandrijflijn met vierwielaandrijving.

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.