Menu

Volvo Jacob Schaap

Volvo PRIVATE LEASE

Weten dat alles geregeld is en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat kunt u ervaren met Volvo Private Lease.

Zorgeloos genieten met Volvo

Dat kan met Volvo Private Lease.

Zekerheid

Er gaat weinig boven het gevoel van zekerheid. Achterover leunen en écht ontspannen. Weten dat alles geregeld is en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat kunt u ervaren met Volvo Private Lease. Daarmee rijdt u in een gloednieuwe auto met een all-in tarief, zonder extra kosten of al te veel kleine lettertjes. 

 

Precies zodat u weet wat u kunt én mag verwachten. Een sterke combinatie van comfort, betrouwbaarheid en service! U betaalt geen bijtelling, maar profiteert wél van het Keurmerk Private Lease.

Uw mobiliteitswensen

Bij het samenstellen van het leasecontract wordt alles afgestemd op uw situatie en – nog belangrijker – uw mobiliteitswensen. Dit gaat verder dan het selecteren van het model, de kleur lak of het type bekleding. Gaat u veel kilometers maken of rijdt u voornamelijk dichtbij huis?

 

Rijdt u al een aantal jaren (schadevrij) rond of bent u een relatief nieuwe rijder? Rijdt u het liefst ieder jaar een andere auto of least u graag voor een langere periode? Geven winterbanden u een extra veilig gevoel of vindt u deze niet nodig? Wij horen het graag! Want alleen door goed naar u en uw wensen te luisteren, kunnen wij uw ideale leaseauto verzorgen. 

 

U kunt zich ongetwijfeld goed voorstellen dat het wegvallen van de bijtellingsplicht u maandelijks een aanzienlijk bedrag scheelt. Lease de Volvo die bij u past.

Keurmerk Private Lease

U betaalt geen bijtelling wanneer u kiest voor het Keurmerk Private Lease, terwijl de zakelijke leaserijder wel een vast bedrag aan bijtelling betaalt. Dit komt doordat uw privé leaseauto niet tot uw eigendommen wordt gerekend, waardoor u geen belasting hoeft te betalen over het aankoopbedrag, zoals bij zakelijk leasen. 

 

Het wegvallen van de bijtellingsplicht kan u maandelijks een aanzienlijk bedrag schelen. Het Keurmerk Private Lease biedt u dus niet alleen financieel voordeel, maar ook zekerheid en bescherming. U profiteert van een transparant en eerlijk leasecontract en het waarborgen van uw rechten als consument.

Private Lease bedrag

Wij maken graag een maatwerk offerte voor u. 

Volvo Private Lease. In slechts 7 muisklikken rijdt u straks in een Volvo.

Bel ons met uw vraag

Lelystad

0320 – 258588

Emmeloord
0527 – 613631

Nieuws en acties van Jacob Schaap

onderhoud-Volvo
After-sales

Autotechnicus Emmeloord

Volvo Jacob Schaap Vacature Autotechnicus Voor onze Volvo vestiging in Emmeloord  zijn wij op zoek naar een full-time autotechnicus. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Werk je graag aan auto’s van Volvo, alleen én in teamverband, en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten

Lees verder »
Volvo-ev-ervaring Jacob Schaap
Nieuws

Volvo Cars verbetert EV-ervaring

Volvo Jacob Schaap Volvo Cars verbetert EV-ervaring Met een verbeterd aanbod voor openbaar opladen in Europa Stel hier uw vraag Volvo Cars tilt zijn aanbod voor openbaar opladen voor Europese klanten naar een hoger niveau door een groot aantal nieuwe en handige functies te introduceren,

Lees verder »
volvo-ex30-nieuws-jacob-schaap-volvo
Nieuws

De nieuwe Volvo EX30

Volvo Jacob Schaap Volvo EX30 Vanaf € 36.795 De nieuwe Volvo EX30 staat compleet in het teken van duurzaamheid. Zowel van buiten als van binnen. Deze 100% elektrische en compacte SUV is standaard rijk uitgerust Stel hier uw vraag Als compacte SUV die grote Volvo-dingen

Lees verder »
Nieuws

De volledig elektrische Volvo EX90 Excellence

Volvo Jacob Schaap Volvo EX90 Excellence De volledig elektrische Volvo EX90 Excellence: reizen in ultieme stijl en comfort Stel hier uw vraag De nieuwe Volvo EX90 die eind vorig jaar is onthuld, vormt een stevige basis voor Volvo’s transformatie naar een volledig elektrisch automerk tegen

Lees verder »
Volvo xc40 kunt u ervaren met Volvo Private Lease.
Nieuws

Volledig elektrische Volvo XC40 Essential

Volvo Jacob Schaap Volvo XC40 Essential Volledig elektrische Volvo XC40 Essential komt in gelimiteerde oplage in aanmerking voor subsidie Stel hier uw vraag De Volvo XC40 is ongekend populair en staat op dit moment op nummer 2 op de ranglijst van elektrische modellen in Nederland.

Lees verder »
Nieuws

Verbeterde range Volvo XC40 en C40

Volvo Jacob Schaap Volvo XC40 en C40 Sterk verbeterde range voor de volledig elektrische Volvo XC40 en C40 Stel hier uw vraag Met ongewijzigde prijzen is de range van de Volvo XC40 en C40 Single Motor Extended Range en Twin Motor sterk toegenomen. De XC40

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.