Jacob Schaap Toyota
[cadar-content]

Jaguar heeft de I-PACE subtiel verbeterd voor modeljaar 2024. De elektrische SUV van Jaguar is voortaan extra onderscheidend dankzij diverse stijlvolle exterieurupgrades.

rangerover
De New Range Rover Velar is voorzien van de nieuwste technologie, de voor Range Rover kenmerkende verfijning en een indrukwekkend, strak en minimalistisch design.
Werken bij Jacob Schaap
De Volvo EX90 Excellence is de perfecte metgezel als men liever ontspannen op de achterbank zit dan zelf rijdt, zodat dat beetje extra ‘me-time’ kan worden ingelast.
Net als de Corolla Cross – de eerste SUV op basis van de Corolla – krijgt ook de Corolla Toyota’s toonaangevende vijfde generatie hybride aandrijflijn.
suzuki-rhina-vitara

De neushoorn is voor Suzuki al jaren een bron van inspiratie. Daarom vernoemen we met trots ons krachtig actiemodel naar de krachtige neushoorn, Suzuki Vitara Rhino.

auto-van-de-maand

Deze maand is de prachtige merk model auto van de maan. Het is een krachtige en stijlvolle wagen die alle ogen op de weg trekt. Bekijk deze auto hier of kom langs in Lelystad.

Over Jacob Schaap


Jacob Schaap is een modern familiebedrijf vestigingen in Lelystad, Dronten, Emmeloord, Heerenveen en Zwaag. Wij zijn er trots op om al meer dan 40 jaar de volgende merken Jaguar, Land Rover, Volvo, Toyota, en Suzuki te mogen vertegenwoordigen.

  

Bij Jacob Schaap gaat kwaliteit en service beduidend verder dan de auto alleen. Wij verheugen ons er op om nader kennis met u te maken in een van onze vestigingen.

Trotse dealer van Jaguar, Land Rover, Volvo, Toyota, en Suzuki met vestigingen in Lelystad, Dronten, Emmeloord, Heerenveen en Zwaag.

© 2023 Jacob Schaap

 Powered By GW Management