Menu

Jacob Schaap

Private Lease Suzuki

Weten dat alles geregeld is en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat kunt u ervaren met Suzuki Private Lease.

Zorgeloos genieten met Suzuki

Dat kan met Private Lease van Suzuki

Zekerheid

Met private lease rijd je voor een vast maandbedrag in een nieuwe Suzuki. In dit maandbedrag zitten alle kosten opgesloten, behalve de brandstof. Als je voor private lease kiest, hoef je zelf dus geen verzekering af te sluiten of wegenbelasting te betalen. 

 

En je hoeft geen cent uit te geven aan onderhoud, want ook dat is met private lease inbegrepen. Met private lease weet je dus precies waar je aan toe bent. Heel overzichtelijk.

Dit is allemaal inbegrepen

Het maandbedrag is all-inclusive. Je betaalt alleen de brandstof.

 

  • Afschrijving
  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • 24/7 Pechhulp in heel Europa
  • Banden (winterbanden optioneel)
  • Vervangend vervoer

Keurmerk Private Lease

U betaalt geen bijtelling wanneer u kiest voor het Keurmerk Private Lease, terwijl de zakelijke leaserijder wel een vast bedrag aan bijtelling betaalt. Dit komt doordat uw privé leaseauto niet tot uw eigendommen wordt gerekend, waardoor u geen belasting hoeft te betalen over het aankoopbedrag, zoals bij zakelijk leasen. 

 

Het wegvallen van de bijtellingsplicht kan u maandelijks een aanzienlijk bedrag schelen. Het Keurmerk Private Lease biedt u dus niet alleen financieel voordeel, maar ook zekerheid en bescherming. U profiteert van een transparant en eerlijk leasecontract en het waarborgen van uw rechten als consument.

Private Lease bedrag

Wij maken graag een maatwerk offerte voor u. 

Private Lease Suzuki.

Bel ons met uw vraag

Lelystad
0321 – 312317

Nieuws van Jacob Schaap

black-deal-Suzuki
Suzuki

De Suzuki Black Vitara Deal

Suzuki Jacob Schaap BLACK SUZUKI VITARA DEAL In een volledig zwarte uitvoering met chromen details en 17″ lichtmetalen velgen heeft deze Vitara 1.4 Select een uitgesproken karakter. Rij dit jaar nog en profiteer nu zolang de voorraad strekt van gratis metallic lak t.w.v. €649,- én

Lees verder »
suzuki-rhina-vitara-jacob-schaap
Suzuki

De Suzuki Vitara Rhino Edition

Suzuki Jacob Schaap Suzuki Vitara Rhino Edition dankzij de unieke kleursamenstelling, zwarte styling details en Rhino badge rij je in een eigenzinnig actiemodel vol karakter. Stel hier uw vraag De Suzuki Vitara Rhino Edition, de stoere en betrouwbare SUV. De neushoorn is voor Suzuki al

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.