Menu

Aanbiedingen op Volvo accessoires

Er weer heerlijk opuit, met de auto en de fietsen?

Volvo fietsdragers

 

Nu € 595,-


Er weer heerlijk opuit, met de auto en de fietsen? Profiteer nu van 15% korting op alle Volvo fietsdragers voor op de trekhaak. Bijv. een opklapbare fietsdrager voor twee (elektrische) fietsen. Veel fietsplezier!


Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024

Fietsdrager op het dak

 
 
 
 

20% korting

 

Als u één of twee fietsen liever op het dak van uw Volvo vervoert, hebben we een aluminium fietsendrager beschikbaar. Profiteer nu van 15% korting op deze drager en geniet van uw rit. Nu verkrijgbaar voor € 127,5.

 

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Comfort voor alle leeftijden

 
 

Bij Volvo staat kindveiligheid altijd voorop. Onze aanpak is gebaseerd op onderzoek naar veiligheid in de praktijk, en we begrijpen als geen ander wat u en uw kind nodig hebben. Profiteer nu van 20% korting op ons verhogingskussen met rugleuning, verkrijgbaar vanaf € 200 zolang de voorraad strekt.

 

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024

Hondenrek

 
 
Uw honden kunnen ook veilig meereizen in uw Volvo. Ons speciaal ontworpen hondenrek past perfect in de bagageruimte en biedt zowel bescherming als ruimteverdeling. Hiermee kunt u één of twee honden veilig vervoeren. Dit pakket is verkrijgbaar met 10% korting en is geschikt voor diverse V- en XC-modellen. Onze Parts collega informeert u graag of het rek geschikt is voor uw Volvo.
 

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Cadeautip. Onder het kwaliteitslabel Volvo Lifestyle bieden wij u artikelen aan voor onderweg. Nu met 20% korting.
volvo-kleurboek

Kleur- en activiteitenboek

 

Voor jonge reizigers is er nu een kleur- en activiteitenboek van Volvo beschikbaar om de rit zo plezierig mogelijk te maken. Want uiteindelijk draait het om plezier voor iedereen.

 

Nu van € 11 voor € 8,80

volvo-waterfles

Waterfles

 

Deze waterfles bestaat voor 98% uit suikerriet en met een dop van natuurkurk is deze fles zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Leverbaar in de kleuren Fjord Blue en Sand. Inhoud: 650 ml.


Nu van € 17 voor € 13,60

Bestel hieronder bij Volvo Jacob Schaap

 
Genoemde adviesprijzen zijn op basis van een complete set van vier wielen, incl. montage, btw en verwijderingsbijdrage.Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2022 * Niet geschikt voor Plug-in hybrid.

Bel ons met uw vraag

Lelystad
0321 – 312317

Emmeloord
0527 – 613631