Menu

Contact met Jacob Schaap

Jacob Schaap Select

OCCASION LEASEN

Bij Jacob Schaap Select hoef je niet langer alleen te denken aan het leasen van nieuwe auto’s. Ook voor occasions ben je bij ons aan het juiste adres! En wat zijn de voordelen die hierbij komen kijken? Dat leggen we je graag uit.

Bij Jacob Schaap Select hoef je niet langer alleen te denken aan het leasen van nieuwe auto’s. Ook voor occasions ben je bij ons aan het juiste adres! En wat zijn de voordelen die hierbij komen kijken? Dat leggen we je graag uit.

 

Vaste maandlasten en geen grote investering
Het leasen van een occasion biedt diverse voordelen, waaronder vaste maandlasten. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien hoef je geen grote investering te doen, zoals bij de aanschaf van een nieuwe auto. Dit scheelt aanzienlijk in je portemonnee.

 

 

Veel gemak

Ook qua gemak is occasion lease aantrekkelijk. Je hoeft je niet druk te maken over onderhoud of reparaties, omdat deze vaak al zijn opgenomen in het leasecontract. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van andere services, zoals pechhulp en vervangend vervoer. Zo kun je zorgeloos de weg op.

 

 

Conclusie

Of je nu een nieuwe auto wilt leasen of juist interesse hebt in een occasion, bij Jacob Schaap Select ben je aan het juiste adres voor beide opties. Het leasen van een occasion biedt vaste maandlasten, voorkomt grote investeringen en biedt veel gemak. Zo geniet je van alle voordelen zonder de nadelen van het bezitten van een auto.

 

 

FAQ’s

Kan ik zelf mijn occasion kiezen bij Jacob Schaap Select?
Ja, bij Jacob Schaap Select heb je de vrijheid om zelf je occasion uit te kiezen. Wij hebben een breed assortiment waaruit je kunt kiezen.
Kan ik mijn leasecontract tussentijds beëindigen als ik bijvoorbeeld mijn baan verlies?
Bij Jacob Schaap Select bieden we flexibele leasevormen aan, waaronder ook kortere leaseperiodes. Neem contact met ons op voor meer informatie over het tussentijds beëindigen van je leasecontract in zulke situaties.
Wordt mijn occasion geleverd met een garantie?
Ja, alle occasions welke via een leaseconstructie worden geleverd hebben. Zo kun je met een gerust hart de weg op met je leased auto.

Stel hier uw vraag

Wij helpen u graag verder

Emmeloord

Traktieweg 6
8304 BA Emmeloord
Tel 0527 – 616752

Bel ons met uw vraag!

Dronten
0321 312317

Emmeloord
0527 613631

Lelystad
0320 258588

Heerenveen
0513 610090

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.